Бокс. Лас-Вегас (США). Дворазовий олімпійський чемпіон 25-річний Василь Ломаченко (1—0, 1 КО) вражаюче дебютував на професіональному ринзі. Він у четвертому раунді поєдинку за пояс інтерконтинентального чемпіона WBO (напівлегка вага, до 57,153 кг) нокаутував свого однолітка досвідченого мексиканця Госе Раміреса (25—4, 15 КО).
Уже на першій хвилині стартового раунду Ломаченко (на знімку) коротким крюком відправив суперника у нокдаун. Поєдинок проходив під повним контролем Василя, і незважаючи на те, що опонент всіма силами намагався нав’язати боротьбу на ближній дистанції, відсоток влучань у Госе був значно меншим.
Наш боксер розстрілював суперника кількома «кулеметними чергами». І практично всі удари влучали в обличчя Раміресу.
Вирішальним став, як уже згадувалося, четвертий раунд. Ломаченко завдав блискавичного удару в тулуб, і Рамірес впав на настил рингу. Нокаут!
За цю перемогу Василь Ломаченко отримає 100 тисяч доларів.
Фото boxnews.com.ua.
***
Футбол. Першість країни. Перша ліга. 14-й тур. «Буковина» — «Нафтовик». 0:1. «Полтава» — «Геліос». 0:1. «Олімпік» — «Титан». 1:1. «Олександрія» — «Зірка». 0:0. «Десна» — «Миколаїв». 1:0. «Суми» — «Авангард». 1:1. «Нива» — «Украгроком». 2:0. Матч «Сталь» — «Динамо-2» перенесено.