Півоборонець збірної Англії Стівен Джеррард поділився думками щодо майбутніх матчів відбірного етапу чемпіонату світу з футболу 2014 року.
— Ці зустрічі вкрай важливі для всього англійського футболу. Всі команди бажають пробитися на чемпіонат світу. Ми повинні вийти на поле і перемогти в обох зустрічах, — зазначив гравець «Ліверпуля» в інтерв’ю авторитетному виданню Daіly Mіrror. — Усвідомлюємо, що вболівальники сподіваються на нас. Якщо не потрапимо до фінальної частини чемпіонату світу в Бразилії, це буде катастрофа!
Півоборонець пояснив, що не полюбляє кидатися такими фразами. «Та коли мова йде про чемпіонат світу, ці слова стають неабияк актуальними, — зазначає він. — Адже на бразильських стадіонах гратимуть команди з найкращими футболістами планети у своїх складах. І ми дуже хочемо опинитися серед них».
Як відомо, свій найближчий поєдинок збірна Англії проведе завтра в Лондоні, на стадіоні «Вемблі». Вона прийматиме національну команду Чорногорії, і це має бути інтригуюче протистояння. До речі, судити лондонський матч доручено авторитетному іспанському рефері Альберто Ундіано Мальєнко.