Під час перерви в матчі 12-го туру на «Дніпро-Арені», коли господарі поля вели з рахунком 2:1, згасла частина прожекторів. Рефері поєдинку Анатолій Жабченко початок другого тайму відклав, і команди пішли до роздягалень. Через півгодини він оголосив про зупинення зустрічі, а вже за 15 хвилин подачу електрики було відновлено.
Як повідомили в ДТЕК «Дніпрообленерго», струм від їхньої підстанції «Славута» на трансформаторну підстанцію ТОВ «Дніпро-Арена» подавали безперебійно. Після надходження неофіційної інформації про відключення електрики на стадіоні енергетики виїхали з перевіркою на підстанцію «Славута». Було встановлено, що аварійних і технологічних порушень немає. Як на момент інциденту, так і зараз забезпечено повне надійне електропостачання об’єкта за схемою нормального режиму.
Довідково
Стадіон «Дніпро-Арена» збудований до Євро-2012 і вміщує 31 000 глядачів. Його здали в експлуатацію у вересні 2008 року. Головний підрядник — компанія Hochtіef (Німеччина).
— Підстанція «Славута» — це сучасний об’єкт, обладнаний швидкодіючими захистом і автоматикою. У випадку порушення диспетчеру надходить миттєва інформація про аварійне відключення, — розповів технічний директор ДТЕК «Дніпрообленерго» Сергій Березовський. — У ситуації, що склалася, цього не було. Напруга не зникала ані на секунду. Положення вимикача залишається незмінним. На даний момент це підтвердив і головний енергетик стадіону, пояснивши причину можливим збоєм в електроніці на устаткуванні ТП ТОВ «Дніпро-Арена».
Харківський клуб звернувся з відкритим листом до громадськості, ФФУ та Прем’єр-ліги, в якому вимагає зарахувати технічну поразку «Дніпру».
Дніпропетровська область.
*** 
До нашої редакції зателефонував керівник прес-служби УПЛ Андрій Палаєв і повідомив, що другий тайм матчу «Дніпро» — «Металіст» дограватимуть. Таке рішення дирекції Прем’єр-ліги. Дату і час догравання оголосять пізніше.