«Голос України» (від 20 вересня 2013 року) надрукував матеріал під назвою «Хабарники у погонах відповідатимуть у суді». В цій статті міститься критика на адресу працівників митного посту «Суми-Центральний» Сумської митниці Міндоходів. Питання боротьби з корупцією в регіоні залишається актуальним.
Працівники Міндоходів Сумщини ще на крок наблизились до повної очистки своїх лав від корупціонерів. Стосовно посадовця Сумської митниці Міндоходів, який порушив присягу державного службовця та безвідповідально ставився до виконання службових обов’язки, підписано наказ про припинення його перебування на державній службі.
Так, у ході спецоперації співробітники управління Служби безпеки України та прокуратури Сумської області викрили факт зловживання службовим становищем одного з інспекторів митного посту «Суми-Центральний» Сумської митниці Міндоходів. Отримання коштів співробітником митниці за прискорення процедури митного оформлення зафіксували правоохоронці.
Керівництво Головного управління Міндоходів у Сумській області переконано: хабарникам і порушникам закону не місце в органах Міндоходів. У подальшому профілактичні операції за участі спеціального підрозділу — управління внутрішньої безпеки постійно проводитимуться, щоб повністю викорінити таке негативне явище, як корупція.
Прес-центр Головного управління Міндоходів у Сумській області.