Група B. «Лудогорець» (Болгарія) — «Динамо» (Хорватія, Загреб). 3:0. (Жуніньо Кішада, 12, Місиджан, 34, Дяков, 61).
«Чорноморець» (Україна, Одеса) — ПСВ (Нідерланди, Ейндговен). 0:2. Голи: Депай, 13, Йозефзоон, 88.
«Чорноморець»: Безотосний, Бергер, Фонтанелло, Сантана, К. Ковальчук, Гай (Прийомов, 83), Бобко, Бакай (Матос, 56), Рієра (Самодін, 83), Джедже, Антонов. Тренер — Роман Григорчук.
ПСВ: Титонь, Йоргенсен, Брума, Арьяс, Віллемс, Магер (Гільємарк, 80), Сгарс, Тойвонен, Локадія, Баккалі (Йозефзоон, 73), Депай. Тренер — Філліп Коку.
Рефері — Ліран Ліані (Ізраїль).
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 33 839 глядачів. 6 градусів.
Ще в дебюті одеського матчу активність гравця гостей Депая втілилася у гол. З-за меж карного майданчика Мемфіс пробив так, що Безотосний навіть не ворухнувся — 0:1.
Надалі «моряки» заволоділи територіальною перевагою, але розвинути її так і не змогли. У другому таймі на полі мало що змінилося: ПСВ продовжував діяти з позиції сили, а «Чорноморець» щосили намагався переломити хід зустрічі. На жаль, в нього нічого не вийшло. А наприкінці матчу найкращий гравець зустрічі Депай вивів Йозефзоона сам на сам із Безотосним, той обіграв воротаря і подвоїв рахунок.
 
***
Група Е. «Пасуш» (Португалія) — «Пандурій» (Румунія). 1:1 (Руй Мігел, 49, Момчилович, 5).
«Дніпро» (Україна, Дніпропетровськ) — «Фіорентина» (Італія, Флоренція). 1:2. Голи: Родрігес, 53 (п), Селезньов, 57 (п), Амброзіні, 73.
«Дніпро»: Бойко, Мазух, Мандзюк (Гама, 79), Чеберячко, Стринич, Канкава, Коноплянка, Ротань, Федецький (Матеус, 58), Селезньов, Зозуля. Тренер — Гуанде Рамос.
«Фіорентина»: Нете, Родрігес, Алонсо, Ронкалья, Комппер, Пісарро, Бакич (Валеро, 54), Куадрадо (Санчес, 77), Фернандес (Томович, 85), Амброзіні, Матос. Тренер — Вінченцо Монтелла.
Вилучено Пісарро, 86 (друге попередження).
Рефері — Шимон Марчиняк (Польща).
Дніпропетровськ. «Дніпро-Арена». 25 837 глядачів.
Негода (дощ зі снігом), звісно, вплинула на матч. Але «Дніпро» налаштовувався тільки на перемогу. Однак боротьба в першому таймі вийшла настільки завзятою, що ніхто з суперників не зумів відкрити рахунок. А от у другій половині пішли небезпечні моменти і голи. «Фіорентина» заробила пенальті: Матоса збив у своєму карному майданчику Ротань, і рефері вказав на «точку». Родригес упевнено реалізував одинадцятиметровий.
Але відразу поставили пенальті й у ворота «фіалок» — це Пісарро зіграв рукою біля власних воріт. Селезньов пробив влучно.
Окрилений «Дніпро» рішуче пішов уперед, намагаючись вирвати перемогу. Особливо активними були Коноплянка та Зозуля. Але ще раз уразити ворота гостей господарі не змогли. А от італійська команда провела гостру атаку й домоглася перемоги: Валеро, котрий вийшов на заміну, на лівому фланзі класно накрутив Матеуса і зробив точну навісну передачу на Амброзіні, який кивком голови переправив м’яча у ворота.