Кубок Європи-2014 з багатоборства (І ліга) відбудеться в Донецьку. Таке рішення було прийнято Європейською асоціацією легкої атлетики. Центр Донбасу вже має досвід проведення міжнародних змагань. Зокрема, в липні нинішнього року Донецьк приймав юнацький чемпіонат світу. Змагання відбулися на найвищому рівні й отримали позитивні відгуки та оцінки від Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.
Таке визнання, професіональна робота організаторів, наявність легкоатлетичної інфраструктури та довіра асоціації до України та ФЛАУ стали запорукою успіху заявки на проведення Кубка Європи з багатоборства. У липні наступного року наша збірна в рідних стінах боротиметься за вихід до Суперліги. Суперники українців — команди Італії, Чехії, Швеції, Фінляндії, Іспанії, Норвегії і Португалії, повідомляє офіційна прес-служба Федерації легкої атлетики України.
Дізналися суперників
Хокей. Студентська збірна України виступить на 26-й зимовій Універсіаді, яка 10—21 грудня 2013 відбуватиметься у Трентіно (Італія). За результатами жеребкування наша  команда потрапила до сильної компанії.
Група A. Італія, США, Швеція, Латвія.
Група B. Росія, Словаччина, Чехія, Велика Британія.
Група C. Канада, Казахстан, Україна, Японія.
Нагадаємо, що 1999 року студенти України під керівництвом Олександра Сеуканда виграли «золото» зимових Ігор у Попраді, перегравши у фіналі Словаччину.