Хокей. Проведення чемпіонатів України під егідою ПХЛ призупиняється, у сезоні-2013/2014 турніром опікуватиметься Федерація хокею. Про це після засідання наглядової ради ПХЛ заявив віце-президент ФХУ Вадим Сисюк.
Він повідомив, що вже затверджено регламент чемпіонату, а також відомий попередній склад учасників. До 8 жовтня команди мають підписати з ФХУ договори про участь — у такому випадку сезон-2013/2014 може стартувати вже 15 жовтня.
«Вже точно відомо, що у чемпіонаті братимуть участь мінімум п’ять команд: «Компаньйон» (Київ), «Сокіл» (Київ), «Білий Барс» (Біла Церква), «Генерали» (Київ) і команда з Харкова», — розповів Сисюк.
За його словами, ФХУ має намір покрити частину видатків на проведення національного чемпіонату. Зокрема, це стосується оплати праці суддів.
«Оскільки Федерація чимало витрат бере на себе, нині кілька команд ще розмірковують щодо участі в чемпіонаті. Мова про представників Сімферополя, Харкова, Львова», — додав віце-президент ФХУ.
При цьому Харків представлятиме нова команда. Однак, за словами Сисюка, не виключена  участь ще й харківського «Динамо».