26 вересня 2013 року народний депутат України від ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко відвідав засідання Кабінету Міністрів України. Уряд, за словами націоналіста, не зрадив традиції та укотре здивував абсурдними рішеннями та «пакращєннями».
Як розповів націоналіст, на нинішньому засіданні уряду затверджено рішення, за яким різницю в тарифах за теплову енергію компенсуватимуть векселями. «Затверджене рішення свідчить про те, що грошей у державі немає, і ми стрімко рухаємося до загальнонаціональної кризи — вексельна система розрахунків зайвий раз це доводить. Встановлені тарифи на теплову енергію сьогодні нижчі від собівартості послуг, тому першими вексельні «блага» на собі відчують постачальники тепла, від нормальної роботи яких залежать мільйони українців, адже з теплопостачальниками тепер розраховуватимуться «папірцями» замість реальних грошей, що ставить під загрозу стабільну роботу цілої галузі. Як наслідок, мільйони українців можуть опинитися в заручниках у власників обленерго й залишитися без тепла в оселях», — зазначив Ігор Мірошниченко.
Свободівець також повідомив, що на засіданні уряд також відхилив постанову «Про затвердження порядку звільнення від оподаткування на додану вартість операцій зі створення, постачання, просування, реставрації і розповсюдження національного культурного продукту». «Відтак усі поціновувачі українського мистецтва будуть змушені і надалі купувати квитки в театри і кіно із 20-відсотковою націнкою. Фактично це і є податок на наш національний продукт! Чинній владі регіоналів нецікаве просування української культури та фінансовий стан громадян, які змушені переплачувати за квитки. Хоча, як відомо, в усьому світі податок на додану вартість на національний культурний продукт відсутній. Тому це рішення є абсолютно українофобським», — наголосив депутат-свободівець.
Кульмінацією засідання Кабміну, за словами націоналіста, стало відхилення рішення «Про затвердження Порядку проведення моніторингу стану навколишнього природного середовища підприємствами, установами та організаціями, діяльність яких призводить або може призвести до погіршення його стану, та положення про загальнодержавну екологічну автоматизовану інформаційно-аналітичну систему проведення моніторингу стану навколишнього природного середовища та забезпечення доступу до екологічної інформації». «Якби це рішення було ухвалено, постраждали би олігархи, зокрема Рінат Ахметов, бо його холдинг ДТЕК є одним із найбільших забруднювачів навколишнього середовища. Олігарх втрачав би на штрафах близько 2 млрд. доларів щорічно, окрім цього, довелося б іще витратитися на очисні споруди. 
Уряд усіляко зволікає із затвердженням цього рішення, оскільки не хоче, аби суспільство володіло інформацією про дійсний стан навколишнього середовища, і найголовніше — аби олігарх не втратив надприбутків», — заявив Ігор Мірошниченко.