Всеукраїнська агропромислова виставка «АгроЕкспо» з польовою демонстрацією техніки відбудеться в Кіровограді з 3 по 5 жовтня.
На виставковій площі в 36 тисяч квадратних метрів планують зібрати провідних національних і зарубіжних виробників сільськогосподарської техніки, устаткування, технологій і послуг для агропромислового сектора.
Свої здобутки на виставці продемонструють ПАТ «Червона зірка», ПАТ «Гідросила», ТОВ НВП «БілоцерківМАЗ», ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод», ВАТ «Харківський тракторний завод імені Серго Орджонікідзе», ТОВ «Краснянське СП «Агромаш» та інші відомі у світі підприємства.
Організатори «АгроЕкспо» — Міністерство аграрної політики та продовольства України, Асоціація підприємств — виробників техніки і обладнання для агропромислового комплексу «Украгромаш», Українська асоціація аграрних інженерів.
Кіровоградці та гості міста зможуть дістатися до місця проведення виставки спеціальним експрес-маршрутом. Кожні десять хвилин містом від зупинки «Автостанція №2» до «АгроЕкспо» (вул. Мурманська), з проміжною зупинкою біля обласної лікарні, курсуватимуть автобуси, які перевозитимуть пасажирів безплатно.
Для зручності на зупинках експреса і в самих автобусах буде розміщено символіку виставки.
Кіровоградська область.