Робітники іноземних компаній працюють на Львівщині над визначенням ділянки для проведення в Україні зимових Олімпійських ігор 2022 року. На робочій нараді за участю керівників Львівської та Закарпатської областей також обговорили питання щодо підготовки документів на право проведення змагань світового рівня.
Як повідомила «Голосу України» прес-служба Львівської ОДА, під час наради обговорили низку питань щодо розміщення спортивних об’єктів та формування технічної концепції львівського та гірських кластерів. «Наша робоча нарада ще раз підтвердила серйозність намірів щодо боротьби за можливість проведення Олімпіади 2022 року на Львівщині, — заявив голова ОДА Віктор Шемчук. — Найголовніше наше завдання — це зламати стереотипи, які є щодо України в пересічного європейця. Ця робота потрібна не лише Львівській та Закарпатській областям. Проект «Олімпійська надія 2022 року» має стати національною ідеєю всіх наших громадян».
Нагадаємо, у вересні 2015 року Міжнародний Олімпійський комітет обиратиме місце для проведення XXІV Олімпійських і XІІІ Параолімпійських зимових ігор 2022 року. Україна опрацьовує технічну можливість і змагатиметься за це почесне право.
Львів.