Учора на засіданні Вищої євразійської економічної ради в Астані Микола Азаров зустрівся зі своїми колегами — прем’єрами країн Митного союзу. 
Як повідомляє прес-служба Кабміну, прем’єр зазначив: «Ми докладаємо багато зусиль для налагодження нашого співробітництва із країнами Митного союзу. Я прийняв рішення в середу — 25 вересня — полетіти до Астани на засідання Вищої ради країн Митного союзу на рівні прем’єр-міністрів. Цим ми підтверджуємо, що ми хоча й спостерігачі, але готові співробітничати із країнами Митного союзу», — сказав Азаров. При цьому прем’єр відзначив, що підписання Україною угоди про асоціацію та створення всеохоплюючої зони вільної торгівлі з ЄС не несе ніяких ризиків для країн МС. Спілкуючись зі своїм білоруським колегою Михайлом Мясниковичем, Азаров заявив: «Ми збираємося брати участь у роботі, зокрема, ми готові розглянути й приєднатися майже до 70 угод, які діють у Митному союзі».
Прем’єр-міністр Республіки Білорусь Михайло Мясникович, Прем’єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв, Прем’єр-міністр Киргизстану Жанторо Сатибалдієв та Прем’єр-міністр України Микола Азаров (зліва направо) під час обговорення порядку денного з Президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим (третій праворуч) перед засіданням Вищої євразійської економічної ради на рівні глав урядів у Астані, Казахстан. 
 
Фото з Урядового порталу (httр://www. kmu. gov. иа).