Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул (на знімку) провів у Івано-Франківську виїзну нараду щодо впровадження сучасних енергозберігаючих технологій у сфері ЖКГ та відкрив нову когенераційну установку в котельні по вулиці Тролейбусна, 40а. 
Нова когенераційна установка дозволяє одночасно виробляти теплову та електроенергії, що йде на потреби підприємства та міста. Передбачається, що економічний ефект від реалізації даного проекту становитиме 465 тисяч гривень на рік. Зекономлені кошти підприємство спрямовуватиме на подальшу модернізацію об’єктів ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго». Це дасть змогу підвищити якість надання послуг громадянам. 
Теплової потужності когенераційної установки достатньо, щоб покрити потребу в гарячому водопостачанні всього мікрорайону «Пасічна».
Під головуванням Віце-прем’єр-міністра також відбулось засідання колегії Мінрегіону, на якій підсумовували готовність до цьогорічного опалювального сезону та проаналізували стан реалізації державних програм доступного житла у 2013 році.