Не виключено, що статус вільних агентів отримає чимало футболістів «Чорноморця». І у весняній частині сезону захищатимуть кольори інших клубів. У різних ЗМІ поширюється інформація, що низка вітчизняних і зарубіжних клубів цікавляться Дмитром Безотосним, Євгеном Опанасенком, Євгеном Зубейком, Кирилом Ковальчуком, Володимиром Аржановим, Олексієм Гаєм та Іваном Бобком. Окремі з них можуть опинитися в азербайджанській команді «Габала».
Її, як відомо, нещодавно очолив екс-тренер «моряків» Роман Григорчук. До речі, вже й називали рівень зарплати Романа Йосиповича. Кажуть, що вона становитиме 500 тисяч євро за півтора року.
Поки що неясна доля легіонерів одеської команди — камерунця Адольфа Тейку та білоруса Михайла Сивакова. Останній ще восени зазнав травми. І змушений був вирушити на операцію до Італії.
За рішенням керівництва «Чорноморця», котре відмовилося від кількох кандидатур на вакантне місце наставника команди, виконувати обов’язки тренера доручено Олександру Бабичу. Професіональну кар’єру гравця він завершив навесні 2012 року і перейшов на тренерську роботу. Донедавна 35-річний Бабич за сумісництвом очолював дві команди: молодіжну і U-19.
Повернення з відпустки футболістів «Чорноморця» відбудеться вже після новорічних і різдвяних свят. З 15 січня «моряки» проведуть перший збір на клубній базі в Совіньоні, а потім планують 28 січня вирушити до Анталії (Туреччина), де проведуть черговий етап підготовки до весняного відрізка чемпіонату.