Президент України Віктор Янукович зустрівся з Прем’єр-міністром Миколою Азаровим. Як повідомляє прес-служба глави держави, вони обговорили перспективи підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом під час саміту «Східного партнерства».

«Головним питанням був, звісно, розгляд урядом проекту Угоди, яку ми збираємося підписати у Вільнюсі, про асоціацію з Європейським Союзом. Президента цікавили можливі ризики і те, як Кабмін збирається попереджувати ці ризики. Ми цю тему досить детально обговорили», — повідомив Микола Азаров після зустрічі.

Також, за його словами, обговорювалася тема співпраці України з Митним союзом та Російською Федерацією. «Наші відносини з Митним союзом, з Росією, і які кроки нині здійснюються, які плани в нас для того, щоб врегулювати ті питання, що виникли на цьому етапі», — сказав Прем’єр-міністр.

Під час зустрічі співрозмовники торкнулися також питання функціонування промислового комплексу та народного господарства країни, результатів їх роботи за вісім місяців поточного року. Йшлося і про плани уряду для підтримки економічної стабільності та створення умов для подальшого розвитку економіки.