Змагання за новорічний кубок районної федерації греко-римської боротьби розгорнулися в прикордонному райцентрі Тячів на Закарпатті. Вони відбулися під егідою народного депутата Василя Петьовки. Подібні заходи за сприяння парламентарія тут проходять уже всьоме. Цього разу юні спортсмени та їх наставники продемонстрували свої досягнення за рік. Турнір скликав майже 140 юних борців з Тячівщини та сусіднього Рахівського району. Змагалися у трьох вікових групах: 2004—2006 року народження та молодші — 2001—2003 і 1998—2000 років. Головним суддею турніру був старший тренер відділення греко-римської боротьби Тячівської ДЮСШ та збірної області Йосип Болдижар.

Тренери та юні борці, які цьогоріч стали призерами чемпіонатів України, отримали матеріальне заохочення від народного депутата, а призери чемпіонату нагороджені медалями та грамотами. Цю місію виконали помічники нардепа Степан Хома та Михайло Штефко. Новорічний кубок федерації дістався переможцю змагань — збірній команді Тячева. Друге і третє місця посіли команди сіл Ганичі та Грушове. Кожен учасник отримав солодощі.

«Приємно, що, попри непрості часи, нам вдалося організувати хорошу команду, — зазначив Й. Болдижар. — І батьки сприяють, аби їхні діти росли здоровішими і міцнішими. Також дякуємо народному депутатові Василеві Петьовці за постійну підтримку і розвиток цього виду спорту».

Фото надане  прес-службою депутата.