Фракція «Батьківщина» звертається до Генпрокурора з вимогою терміново відреагувати на побиття охороною народного депутата Ольги Сікори під час спроби потрапити на зустріч прем’єра з працівниками заводу «Карпатнафтохім». Про це під час брифінгу заявив народний депутат Віталій Ярема (на знімку) (фракція «Батьківщина»).
Цей випадок, за його словами, ще раз підтверджує, що правоохоронні органи працюють поза правовим полем та не виконують своїх конституційних функцій.
Під час брифінгу О. Сікора продемонструвала синці, які отримала внаслідок застосування до неї фізичної сили. «Це підприємство знаходиться на території мого округу, тож на зустріч з прем’єром я пішла на прохання своїх виборців. Пройшла рамку, дала перевірити себе металошукачем, показала сумку, депутатське посвідчення, але через 15 хвилин до мене підійшли і попросили вийти з території заводу, оскільки мене немає у списку протоколу. Я підійшла на прохідну, де мав перебувати представник протоколу, проте його там не було, а натомість представник охорони перегородив мені двері, зловив за руки та почав виштовхувати з території заводу і при цьому кричав на мене нецензурною лайкою», — розповіла парламентарій.