Учора вночі в цеху з виготовлення колісних пар ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» (Кременчук) спалахнула пожежа. За інформацією Управління ДСНС у Полтавській області, вогнем знищено близько 800 метрів покрівлі, жертв і постраждалих немає. До гасіння залучили 9 відділень Держслужби з надзвичайних ситуацій, які не допустили поширення вогню на інші цехи. Його приборкали тільки під ранок.

 Як повідомила власкору «Голосу України» керівник прес-служби підприємства Ганна Кудіярова, вчора, коли розпочався робочий день, на заводі, що займає 100-гектарну площу, не спостерігалося жодної паніки, виробничий процес тривав у звичному ритмі. За її словами, пожежа ніяк не вплине на виконання виробничих завдань та зобов’язань вагонобудівників перед замовниками їхньої продукції.

Як поінформувала помічник начальника Управління ДСНС в області Світлана Рибалко, вчора зранку й в обідню пору пожежники здебільшого перебирали обгорілі конструкції, які лише диміли або тліли, щоб не допустити їхніх подальших загорань.