Нині в Києві відбувається важлива подія: в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» за підтримки Міністерства молоді та спорту і столичної влади працює виставка «Спорт та спортивна індустрія України». Учора її офіційно відкрили за участю міністра молоді та спорту Равіля Сафіулліна, голови Національного комітету спорту інвалідів народного депутата Валерія Сушкевича, голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артура Палатного та президента НОК України Сергія Бубки.
Виставка має на меті сприяти розвитку масового спорту в Україні, зокрема, утвердженню та пропаганді здорового способу життя населення, вдосконаленню системи дитячо-юнацьких та спеціалізованих спортивних закладів.
У виставці-форумі беруть участь спортивні об’єднання, мережі спортклубів, тренажерних залів, магазинів спортивного спорядження, аксесуарів та спортивного харчування. Гості матимуть змогу дізнатися про діяльність федерацій, секцій та отримати консультації щодо занять у них. Виставка працюватиме ще й сьогодні.