Вищий адміністративний суд України задовольнив адміністративний позов Юрія Кармазіна, Сергія Сотникова та Степана Терзі та зобов’язав Центральну виборчу комісію скасувати реєстрацію народного депутата України Ігоря Маркова. Таке рішення оголосив головуючий суддя Юрій Цвіркун.
ВАСУ задовольнив адміністративний позов Ю. Кармазіна та інших частково, визнавши недостовірними результати виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року в одномандатному виборчому окрузі №133, в якому обирався І. Марков. Суд також визнав неможливим установити підсумки голосування і результати виборів у цьому окрузі та зобов’язав ЦВК розпочати підготовку до проведення повторних виборів у окрузі №133.
Ю. Кармазін у своєму позові запевняв, начебто майже третину голосів на користь І. Маркова було сфальсифіковано, а на багатьох виборчих дільницях використовували ручки з чорнилом, що зникає. Як доказ навели розслідування міліцією кримінальної справи. У МВС підрахували, що 6038 бюлетенів були незаконно зараховані за самовисуванця Маркова. На 52 із 86 дільниць округу в кабінках для голосування лежали ручки з симпатичним (що зникає при нагріванні) чорнилом. Експертиза встановила, що після голосування в частині бюлетенів було проставлено нові позначки за Маркова. У результаті його відрив від найближчого суперника — висуванця Партії регіонів Олексія Гончаренка — 5160 голосів. На виборах Ігор Марков набрав на 26% голосів більше, ніж Олексій Гончаренко. Розрив між кандидатами становив близько 6%.
Але адвокат Маркова звинувачував самих міліціонерів: мовляв, це вони розмалювали бюлетені «чарівним» чорнилом.
Сам Марков стверджує, начебто слідчі навмисно вносили позначки у виборчі бюлетені, заради того, щоб бюлетені були визнані недійсними для його дискредитації. Генпрокуратура за заявою депутата І. Маркова розпочала розслідування можливого факту підробки слідчими МВС виборчої документації з одномандатного виборчого округу № 133.
Після рішення ВАСУ адвокати І. Маркова заявили, що оскаржать рішення суду про позбавлення його депутатського мандата у Європейському суді з прав людини.