«Голос України» постійно цікавиться, як живеться і працюється героям його колишніх публікацій, завжди радіє разом із ними за успіхи і перемоги. Один із таких героїв — колишній військовий, ветеран Афганістану, нині — успішний підприємець, директор автотранспортного підприємства «Полівер» із Кіровограда Володимир Поляков. На шпальтах газети ми розповідали і про його бойові та трудові досягнення, і про сімейні гаразди, і про велику благодійницьку діяльність.

Нещодавно, під час святкування Дня підприємця, за результатами роботи 2012-го та першого півріччя 2013 року В. Полякова названо кращим підприємцем Кіровограда. Серед успіхів, вказаних у довідці про присвоєння звання, зазначено, що В. Поляков забезпечує постійною роботою двадцять найманих працівників. За останні півтора року підприємцем здійснено перевезення понад 220 тисяч тонн вантажів на загальну суму понад 22 мільйони гривень. Загальний обсяг сплачених податків і зборів, у тому числі — податок на додану вартість, становить понад 400 тисяч гривень.

Розширюючи характеристику його діяльності, варто сказати, що, підтверджуючи слова Володимира Полякова, винесені в заголовок, очолюване ним підприємство вже багато років по праву вважається одним із кращих на Кіровоградщині у сфері автоперевезень. Географія діяльності охоплює практично всю Україну. Вантажівки перевозять зерно, насіння, інші продовольчі товари від сільгоспвиробників до місця промислової переробки. Серед партнерів, котрі вже багато років надають перевагу «Поліверу», — відомі вітчизняні бренди та зерноторговельні компанії.

На запитання, що допомагає і що заважає успішно працювати, Володимир Поляков відповідає: «Нам ніщо не заважає — ні погода, ні контролюючі органи. Податки сплачуємо добросовісно, відрахування до різних фондів робимо вчасно. Для працівників створено всі необхідні умови для роботи і відпочинку. Підприємство наше живе, працююче, з нормальними стосунками в колективі й конкретними планами на майбутнє, яке щоденно доводить собі й іншим: за бажання, ефективно, результативно, успішно працювати можна. І потрібно».

А найбільше допомагають підприємцеві Полякову впевнено вести справи прості речі, які є головними принципами його життя, — надійність, порядність, компетентність, професійність. Та ще «золоте» правило: сказав — зробив.

Ми раді за трудові успіхи Володимира Полякова і приєднуємося до привітань з приводу професійного свята і численних нагород.

Кіровоградська область.

Грамоту кращому підприємцю Кіровограда Володимиру Полякову (ліворуч) вручає міський голова Олександр Саінсус.

Фото Валерія ЛЕБЕДИКА.