Футбол. У заявці ФК «Буковина» залишилися... шість футболістів. Про це поінформував прес-секретар чернівецького клубу Альберт Комарі. Загалом заявка включала 24 прізвища. Як уже повідомлялося, кілька днів тому колектив за згодою сторін залишив тренер Вадим Заяць.
Ця колотнеча почалася тоді, коли спонсор відмовився фінансувати клуб із Чернівців. І команда опинилася над прірвою зникнення. Однак є надія, що «Буковина» все ще може продовжити виступ у першій лізі. Як повідомив сайту molbuk.ua генеральний директор клубу Віктор Олійник, команда продовжує тренування. Обов’язки тренера виконує Юрій Гій, який працює з командою «Буковина-2-Лужани» (виступає в чемпіонаті області).
Із цього колективу до «Буковини» дозаявлено десять гравців. Це: Юрій Головачук, Роман Гнат, Іван Гнат, Юрій Косован, Мар’ян Косован, Євген Немтінов, Тарас Сивка, Олександр Темерівський, Юрій Бахтіяров (воротар) та Юрій Пантя. Деякі з них уже мають досвід виступів за «Буковину».

Наступний матч з «Нивою» (Тернопіль) за календарем має відбутися 7 вересня в Чернівцях. А як воно буде насправді — з’ясується найближчим часом.