Футбол. Ліга Європи. Четвертий відбірний раунд. Матчі у відповідь. 29 серпня.
«Динамо» (Україна, Київ) — «Актобе» (Казахстан). 5:1. Голи: Ленс, 9, Безус, 30, Мбокані, 35, Гейнріг, 37 (п), Ідейє, 52 (п), Гусєв, 73. Перший матч — 3:2.
«Динамо»: Коваль, Гусєв (Віда, 76), Хачеріді, Драгович, Тремулінас, Велозу, Вукоєвич, Ярмоленко (Дуду, 46), Безус, Ленс, Мбокані (Ідейє, 46). Тренер — Олег Блохін.
«Актобе»: Сидельников, Мулдаров (Гарабара, 58), Бадло, Праймус, Арзуманян, Балтаєв, Гайруллін, Тагіберген, Кападзе (Гридін, 72), Давидов (Лисенков, 57), Гейнріг. Тренер — Володимир Никитенко.
Рефері — Штефан Штудер (Швейцарія).
Київ. НСК «Олімпійський». Без глядачів. 13 градусів. Дощ.
Атмосфера, варто сказати, була не з найкращих. Не знаю, як кому, а мені було трохи моторошно перебувати у порожній чаші велетенського стадіону. Та ще й рясний дощ дошкуляв командам і суддям. Але, як з’ясувалося, все це не вплинуло негативно на футболістів «Динамо». Все завершилося їхнім тріумфом. Це, як у відомому творі знаменитого автора шпигунських романів болгарина Богоміла Райнова «Що може бути краще за негоду?», головний герой добре почувався, коли небо «плакало».
Злива надихнула і динамівців, котрі цього разу добре організували... оборону. А відтак і попереду в них виходило добре. В діях киян помічалося дедалі більше злагодженості. Іншими словами — вони вели досить привабливу командну гру. З чіткими комбінаціями, точними передачами і влучними ударами.
— Ми вирішили завдання виходу до групового турніру, — сказав Олег Блохін. — Я задоволений, усі задоволені. Важко, звичайно, грати без глядачів. Коли ми забили три м’ячі, складно було змусити команду бігти...
 
Атакує динамівець Роман Безус.
Фото Павла КУБАНОВА.