Овни. Плідний тиждень. Ви керуватимете, навіть якщо не обіймаєте такої посади. До ваших слів прислухаються, ваша порада для когось стане важливою. Теплі стосунки з колегами сприятимуть просуванню ваших ідей.

Тельці. Щоб уникнути хаосу й напруги цього тижня, будьте обережніші зі словами. Нові знайомства — вдалі. Зробіть перший крок для відновлення гармонії в родині.
 
Близнюки. Все зважте, можливо, цього тижня кардинально зміните своє рішення з наявної проблеми. Свої плани та ідеї тримайте в таємниці. Це чудовий час і для приємних покупок.
 
Раки. Настає неспокійний тиждень, можливі проблеми у спілкуванні. Вам доведеться зустрітися з великою кількістю людей. Але загалом вересень — вдалий місяць для проведення ремонту чи розв’язання питань, пов’язаних з нерухомістю.
 
Леви. Опинившись у центрі уваги, виявіть у справах більше гнучкості та готовність іти на компроміси. Тоді все вийде. Також у цей період необхідно завершити початі справи. На вас чекає несподіване знайомство.
 
Діви. Нерішучість, непевність у якійсь справі можуть перешкоджати успіху. Не перебільшуйте проблеми. Навпаки, — час сприятиме прийняттю відповідальних рішень. Вдалим буде час для поїздок і подорожей.
 
Теpези. Чудовий тиждень, багато позитиву та зустрічей з хорошими людьми. Відкриються можливості для реалізації ваших ідей. Запросіть у гості старих друзів, з якими давно не спілкувалися.
 
Скорпіони. Будьте рішучі й відверті у своїх намірах. Не уникайте спілкування зі знайомими та друзями, порада яких у цей момент може вам стати у пригоді. У вихідні займіться самоосвітою.
 
Стрільці. Не бійтеся вносити зміни в життя — вони будуть успішні. Приділяйте більше уваги своїм рідним. Активність та ініціативність привнесуть тепло у стосунки.
 
Козероги. Проаналізуйте події, обміркуйте можливі варіанти та прийміть зважене рішення. Все зміниться на краще. Поки що займіться плануванням справ і знайдіть час для відпочинку.
 
Водолії. Якщо будете уважні, придбаєте цінну інформацію. Можливі емоційні проблеми у стосунках з коханою людиною. Виручать щирість і вроджена чарівність.
 
Риби. Чудовий час для навчання та кар’єрного зростання. Не припускайтеся промахів, піддаючись емоціям. Скористайтеся слушною пропозицією. Сприятливий період для політичної й громадської діяльності.