Активісти молодіжного руху передали уряду свої пропозиції
 
Громадянська активність дітей, їх зацікавленість проблемами об’єднаної Європи свідчить про те, що євроінтеграція України базується на міцному суспільному фундаменті. Майбутнє нашої країни як європейської держави забезпечує не тільки влада, а й підростаюче покоління. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Микола Азаров (на знімку) під час зустрічі з учасниками дитячо-молодіжного саміту ОБCЄ та 12-го Міжнародного дитячого фестивалю «Змінимо світ на краще!».
«Я радий зустрітися з найактивнішими представниками такого серйозного молодіжного руху. Це надзвичайно цікаво, коли на вашому рівні розглядаються і вирішуються питання взаємодії між дітьми всіх країн з точки зору підтримки миру і безпеки», — цитує слова прем’єра прес-служба Кабміну.
У свою чергу діти поінформували М. Азарова про прийняті на фестивалі та саміті підсумкові документи і передали їх Прем’єр-міністру з пропозицією подальшої співпраці.
Водночас глава уряду наголосив, що наша країна однією з перших ратифікувала Конвенцію про права дитини. Нині ж влада активно покращує національну законодавчу базу щодо захисту прав дітей відповідно до міжнародних стандартів.
 
Фото з сайту «Урядовий портал».