З Днем Незалежності!

Саме ці рядки Ліни Костенко надихнули буковинця Віктора Псарюка і його родину (дружину Аллу, сина Романа і доньок Мар’яну та Катерину) відкрити для українців та чужинців дива рідного краю.
«Треба підтримувати гарні традиції і відчувати гордість за свій край та належність до української нації», — ділиться пан Віктор.
Коли переглядаєш подібні фото і спілкуєшся з такими людьми, відчуваєш неймовірне піднесення і гордість за нас, бо 22 роки тому ми скористалися шансом на суверенітет. Хочеться низько вклонитися нашим предкам, які жили вірою і боротьбою за власну державу. Її ми поступово, але впевнено розбудовуємо, і щодня відкриваємо для себе і для світу. Через наших неймовірно талановитих дітей, які мають красиві мрії, гарних жінок, які відтворюють давні народні дійства і зберігають столітні рушники. Через лікарів, які зцілюють не лише тіло, а й душу. Та навіть через чужинців, які залюбки приїздять до нас і серед щирих українців не почуваються чужими. Бо тут і справді є все необхідне, щоб люди були щасливі.