Щиро вітаю вас із Днем Незалежності України!
 
Це свято має особливу цінність для кожного з нас незалежно від поглядів, національності чи віросповідання, адже воно об’єднує всіх громадян держави з багатовіковою історією, унікальною духовною спадщиною, яскравими перемогами та великими досягненнями.
День Незалежності єднає всіх, хто щиро любить Батьківщину, прагне бачити Україну сучасною передовою країною і робить особистий внесок в її розквіт.
Сьогодні наша країна впевнено рухається шляхом демократичних перетворень, розбудови громадянського суспільства, модернізації держави. Вільна і соборна Україна може відбутися лише як демократична, економічно і гуманітарно розвинена держава, де кожен громадянин почувається вільно і захищено. Наполегливою працею ми маємо домогтися піднесення вітчизняної економіки, створення гідних умов для життя людей і стартових можливостей для молоді.
Переконаний, сила України — в об’єднанні зусиль та єдності, оскільки з наших спільних досягнень складаються могутність і велич держави.
У цей святковий день бажаю вам щастя, здоров’я, любові та злагоди в родинах. Щасливої долі, оптимізму, здійснення задумів та мрій, нових звершень в ім’я України!
Голова Верховної Ради України Володимир РИБАК.