Футбол. Матчем у Луцьку завершився 6-й тур чемпіонату країни в Прем’єр-лізі.
«Волинь» — «Карпати». 1:1. 7 400 глядачів. Рефері — Кутаков (Бровари). Голи: Шиков, 56 — Гладкий, 85.
Наставник лучан Віталій Кварцяний залишився незадоволений суддівством. Під час післяматчевого інтерв’ю одному з телеканалів він на всю країну заявив:
— Ну і суддя, клоун якийсь! У кінці було порушення, штовхали рудого нашого, Задерецького...
Після шостого туру очкові показники учасників чемпіонату Прем’єр-ліги стали такими:
«Шахтар» — 18, «Металіст» — 16, «Дніпро» — 13, «Ворскла», «Чорноморець» — по 11, «Динамо» — 10, «Зоря» — 9, «Іллічівець», «Металург» (Донецьк) — по 7, «Металург» (Запоріжжя), «Севастополь» — по 6, «Волинь» — 5, «Говерла», «Карпати», «Арсенал» — по 4, «Таврія» — 0.
Із «Карпат» подався до Туреччини
26-річний півоборонець львівських «Карпат» Семір Штілич перейшов до «Газіантепспора», повідомляє офіційний сайт турецького клубу.
Футболіст підписав трирічний контракт за схемою 1+2. Раніше повідомлялося, що «Карпати» виставили на трансфер кількох гравців, серед яких був і Штілич.
Воротар став тренером
Багаторічний воротар і капітан одеського «Чорноморця» Віталій Руденко завершив кар’єру гравця і став став одним із тренерів клубної команди (U-19). Про це повідомляє офіційний сайт «моряків».
Капітан залишається
Баскетбол. Капітан «Будівельника» та національної збірної України Артур Дроздов продовжив контракт із клубом. Він зазначив, що дуже радий залишитися у команді:
— Тут і відмінна атмосфера в колективі, і хороше взаєморозуміння з тренером, і амбіції клубу серйозні — насамперед, його участь у Євролізі. Загалом мені тут все імпонує.
Володимиру Кличку допоможе В’ячеслав Глазков
Бокс. Український суперважковаговик В’ячеслав Глазков стане одним із спаринг-партнерів Володимира Кличка під час його підготовки до бою з Олександром Повєткіним. Про це повідомив сам Глазков:
— Буквально на днях мені зателефонував гендиректор К2 Promotіons Ukraіne Олександр Красюк і запропонував приїхати на спаринги. Я погодився і, швидше за все, допомагатиму Володимиру Кличку готуватися до поєдинку проти Повєткіна.