Овни. Успіх очікує на тих, хто діє експромтом, не боїться нестандартних рішень. Але якщо ви не фахівець у якийсь сфері, не намагайтеся розв’язати все самі. Можливі вигідні пропозиції, до яких поставтеся з увагою й пильністю.
Тельці. Цього тижня важливі справи вирішуйте спільно: не відмовляйтеся від партнерства в бізнесі чи творчого співавторства. Але не дуже покладайтеся на обіцянки друзів і знайомих. А в сімейному житті багатьох чекають приємні сюрпризи.
Близнюки. Гарний час, щоб вступати в нові стосунки в особистій і діловий сферах. Однак наприкінці тижня можливі неприємні сюрпризи з боку партнерів. Уникайте ситуацій, які можуть внести плутанину у ваше життя.
Раки. Не піддавайтеся емоціям, включайте логіку, щоб протистояти негативним моментам. Відкиньте роздратування та прислухайтеся до пропозицій, що надходять від вашої рідні й колег.
Леви. Хоч як дивно, але цього тижня можливі спільні проекти з вашими конкурентами. Тому не обіцяйте не подумавши, будьте стриманішими. Розбіжності самі врегулюються.
Діви. Скористайтеся шансом поїхати у подорож, інакше трудові будні захоплять вас із ще більшою силою. Також гарний час для переїзду в новий будинок. 
Терези. Цього тижня варто йти на компроміси: тоді досягнете своєї мети. Нові знайомства збагатять свіжими ідеями. Великі покупки будуть вдалими.
Скорпіони. Енергії вистачить на розв’язання багатьох проблем, тільки не беріться за всі одразу. Прислухайтеся до внутрішнього голосу, а не до чужих порад. Можливі фінансові надходження, тому контролюйте свої доходи, не тринькайте гроші.
Стрільці. Тиждень обіцяє бути вдалим у фінансовому плані. Ваші зусилля в досягненні потрібного результату нарешті увінчаються успіхом. Проявіть кмітливість і товариськість.
Козероги. Цього тижня особливо пощастить закоханим, їхні почуття зміцняться. Також гарний час для професійного зростання, потрібно докласти зусиль та бути оригінальними.
Водолії. Відпочинок у компанії зніме втому й стреси останніх днів. Складну ситуацію відпустіть — усе вирішиться само. Проявіть терпіння та покірність. Гарний час для подорожі.
Риби. Вас очікують звичайні будні з різними виробничими накладками. Позбудьтеся непотрібних речей і уникайте спілкування з неприємними людьми. У справах розраховуйте лише на себе.