ПРИВІТАННЯ

Шановні друзі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 40-річного ювілею Київської телевежі!

Київська телевежа є унікальною суцільно-зварною металевою конструкцією, найвищою ґратчастою вежею у світі та найвищою спорудою України.

Саме будівництво телевежі започаткувало створення мережі державного радіомовлення, радіозв’язку і телебачення, а Концерн РРТ, створений із здобуттям Україною незалежності, на сьогодні є найпотужнішим оператором телекомунікацій та об’єднує 27 філій і підприємств, розташованих в обласних центрах та великих містах України.

Ваш колектив, що налічує майже п’ять тисяч висококваліфікованих спеціалістів, забезпечує телерадіотрансляцію загальнонаціональних телевізійних і радіопрограм, програм іномовлення Всесвітньої служби радіо України, регіональних, обласних державних та переважної більшості недержавних телерадіокомпаній на території нашої країни.

Приємно відзначити, що, виконуючи відповідальну місію із забезпечення функціонування інформаційного простору України, колектив Концерну РРТ залишається найкращим у цій справі.

Щиро дякую за сумлінну, високопрофесійну працю. Щастя вам, миру, добра та міцного здоров’я, досягнення ще вищих орбіт у справі вдосконалення інформаційного забезпечення держави!

Голова Верховної Ради України Володимир РИБАК.