З перемогою повернулася додому ветеранська волейбольна команда «Запоріжжя». У віковій категорії 60+ вона здолала у фіналі VІІІ всесвітніх ігор у Турині (Італія) попереднього переможця — команду господарів. Цікаво, що це вже друге «золото» запоріжців на таких турнірах — перше здобуто 2009 року, на іграх у Сіднеї (Австралія), тоді ще у віковій категорії 55+.
Варто додати, що ветеранів-волейболістів супроводжував до Турина запорізький міський голова Олександр Сін, який, за сумісництвом, є і президентом обласної федерації волейболу.
Організатором і беззмінним капітаном команди-переможниці (на жаль, через травму у важкій ДТП уже не граючим) є голова Шевченківської райдержадміністрації Запоріжжя Ігор Бірюков. Заснований ним щорічний турнір (тепер міжнародний) ветеранських волейбольних команд у Гуляйполі традиційно відбувається взимку. Тут варто додати, що Бірюков понад 20 років своєї праці віддав Гуляйпільському району, перш ніж його запросили очолити найбільший і, напевне, найскладніший район Запоріжжя.
Запоріжжя.