Від 8 до 10 років може отримати зловмисник замість посилки, що мала надійти йому із Португалії.
У мікроавтобусі, який їхав із Португалії, серед посилок співробітники СБУ спільно з інспекторами на митному посту «Тиса» виявили у залізній банці з-під какао підозрілу речовину темно-коричневого кольору. Експертиза підтвердила: у банці було майже 85 грамів особливо небезпечного наркотика — гашишу. Сталося це на початку липня.
Водій пояснив, що отримав пакунок від невідомої особи і повинен був доправити його до Івано-Франківська, а про вміст посилки нічого не знав.
У липні поблизу однієї з автозаправок Калуша Івано-Франківської області, куди прибув мікроавтобус, співробітники СБУ в Закарпатській області затримали отримувача посилки з наркотиком.
27-річний місцевий мешканець зізнався правоохоронцям, що замовив гашиш у свого знайомого, котрий проживає у Португалії. Частину цього наркотичного засобу він планував реалізувати, а частину залишив для власного вжитку.
Ужгородський міськрайонний суд стосовно громадянина України обрав запобіжний захід — тримання під вартою, повідомили «Голосу України» у прес-центрі СБУ.
Ужгород.