Футбол. Ліга чемпіонів. Третій кваліфікаційний раунд. Перші матчі. 31 липня.
АПОЕЛ (Кіпр) — «Марибор» (Словенія). 1:1. «Мольде» (Норвегія) — «Легія» (Польща). 1:1. «Людогорець» (Болгарія) — «Партизан» (Сербія). 2:1. «Зальцбург» (Австрія) — «Фенербахче» (Туреччина). 1:1. «Селтік» (Шотландія) — «Елфсберг» (Швеція). 1:0.
Кульова стрільба. Осієк (Хорватія). Чемпіонат Європи. Малокаліберна зброя. Рушниця. 300 м, три позиції. 1. Анжела Воронова (Естонія) — 586; 2. Кароліна Ковальчик (Польща) — 582; 3. Леся Леськів (Україна) — 581.
На US Open підкинули грошей до призового «котла»
Теніс. Асоціація тенісу США оголосила про збільшення призових на US Open (останні турніри із серії Великого Шлема). Переможці в одиночних розрядах отримають цього року 2,6 мільйона доларів. Тенісисти, котрі вибули в першому раунді, зароблять по 32 тисячі, повідомляє АР.
Загальний призовий фонд зріс із 25,5 мільйона доларів торік до 34,3 мільйона у турнірі-2013. Нагадаємо, минулорічні переможці US Open — Енді Маррей (Велика Британія) і Серена Вільямс (США) — одержали по 1,9 мільйона доларів.
Покарання за расизм
Загребське «Динамо» оштрафовано на 25 тисяч євро після матчу у відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів із люксембурзьким «Фолу» (1:0) за расистські вигуки хорватських уболівальників. Через це на зустрічі динамівців з молдавським «Шерифом» (1:0) була закрита східна трибуна стадіону «Максимір».
Покарання винесене відповідно до пункту 14 Дисциплінарного регламенту УЄФА, що забороняє пропаганду расизму.
Схоже, у Чісори проблеми з психікою
Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями ІBF, WBA, WBО, ІBO і журналу «The Rіng Magazіne» Володимир Кличко прокоментував історію, котру розповсюдили британські ЗМІ й підхопили в усьому світі, про його «бійку» з Дереком Чісорою в одному з нічних клубів Ібіци.
«Просто шокований недавніми історіями британських ЗМІ про нібито бійку між мною та Чісорою. Я — професіональний боксер, і мої кулаки «говоритимуть» виключно у межах рингу. Не хочу коментувати психологічні проблеми Чісори», — зазначив український суперчемпіон.