Для підвищення комфорту авіапасажирів та розвитку логістичного потенціалу України уряд відновлює роботу аеропортів. Про це заявив віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул, перебуваючи в Херсоні.
У квітні, за його словами, після семирічного простою відкрито міжнародний аеропорт «Херсон». А 27 липня відбувся перший пасажирський регулярний рейс за маршрутом Херсон—Москва. В Україні за 6 місяців 2013 року майже на 4% збільшився пасажиропотік через аеропорти.
Віце-прем’єр-міністр зазначив, що подальшим кроком у налагодженні авіаційного сполучення Херсона з іншими регіонами України та зарубіжними країнами стане збільшення кількості регулярних пасажирських рейсів, повідомляє прес-служба віце-прем’єр-міністра.
Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул вручив ключі від квартир 65 родинам із Херсона, які отримали власне житло завдяки державній підтримці. «З 2010 року вже понад сім тисяч українських родин завдяки державній підтримці стали власниками нових квартир. Сьогодні ще 65 сімей з Херсона отримали власні помешкання за державними програмами доступного житла», — сказав Олександр Вілкул під час урочистого відкриття будинку по проспекту 200-річчя Херсона.
«У рамках соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича уряд створив ефективний механізм, за яким люди можуть придбати власне житло за доступною ціною. Це реальний крок у розв’язанні гострої житлової проблеми українців», — зазначив Олександр Вілкул.