Кульова стрільба. Осієк (Хорватія). Чемпіонат Європи зі стрільби з малокаліберної зброї. Пістолет, 25 м. 1. Роман Бондарук (Україна) — 32 бали; 2. Олексій Клімов (Росія) — 31; 3. Крістіан Райтц (Німеччина) — 27.
ІХ Всесвітні ігри. Калі (Колумбія). Українець Іван Настенко виграв золоту медаль у змаганнях з джіу-джитсу у ваговій категорії 85 кг.
Катерина Ситникова та Анастасія Мельниченко стали другими серед жіночих дуетів у спортивній акробатиці.
Напередодні прекрасно виступили українські борці сумо, які назбирали п’ять нагород. Чемпіонами стали Марина Прищепа (80 кг) та Олександр Гордієнко (115 кг). Разом із Прищепою, але сходинкою нижче, на п’єдесталі стояла Марина Максименко. В абсолютній вазі «срібло» здобув Євген Козлятін. «Бронзу» зуміла завоювати Світлана Яремка.
Позавчора українські спортсмени також збирали медалі. Віктор Кифоренко переміг у стрибках на акробатичній доріжці, а Лариса Соловйова вже вкотре не залишила шансів суперницям у середній ваговій категорії пауерліфтингу. На шляху до «золота» вона встановила три світові рекорди: у присіданні (235 кг), жимі лежачи (166 кг) та сумі триборства (636 кг). Срібну нагороду в цій дисципліні здобула наша Тетяна Ахмаметєва (572,5 кг).
У медальному заліку станом на вчорашній ранок Україна  посідала шосту позицію. В активі нашої команди було 6 золотих, 9 срібних і 6 бронзових нагород.
***
Хокей. Ми вже повідомляли, що тренер збірної України Олександр Куликов склав свої повноваження й очолив клуб «Білий Барс» (Біла Церква). А національну команду тренуватиме 39-річний Андрій Назаров (громадянин США і Росії), котрий працює ще й із донецьким ХК «Донбас». Допомагатиме йому в збірній 43-річний киянин Олександр Годинюк — наставник ХК «Молода Гвардія» (Донецьк). Обидва виступали в НХЛ.