На черговому засіданні Центральної виборчої комісії, яке провів її голова Михайло Охендовський, затвердили обсяги видатків для включення до бюджетних запитів за трьома бюджетними програмами до проекту Державного бюджету України на 2014 рік.
А саме: обсяг видатків за бюджетною програмою 6731050 «Функціонування Державного реєстру виборців» у сумі 25,04 млн. гривень, за бюджетною програмою 6731020 «Проведення виборів народних депутатів України» — 23,7 млн. гривень, за бюджетною програмою 6741020 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» — 19 млн. гривень.
Крім того, як повідомляє відділ взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК, розглянувши відповідну заяву, комісія скасувала реєстрацію кандидата у народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Кудлаєнка Сергія Володимировича, включеного до виборчого списку політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» під № 81, виключивши його із зазначеного виборчого списку.