Бокс. Василь Ломаченко повідомив, що підписав контракт з провідною світовою промоутерською компанією Top Rank. Перший бій Василя, которий отримав у США прізвисько «Most Wanted», відбудеться 12 жовтня у Лас-Вегасі. Його суперника поки що не визначено.
Якщо українець переможе у першому поєдинку, то в січні 2014 року битиметься вже за чемпіонський пояс, що є безпрецедентною подією в історії професіонального боксу. Адже попередньому рекордсмену Гільєрмо Рігондо знадобилося провести для цього 7 боїв.
Разом із Ломаченком контракт із Top Rank підписав олімпійський та світовий чемпіон 26-річний українець Олександр Усик (суперважка вага — понад 90,717 кг), який також дебютує 12 жовтня.
***
Хокей. Президент ХК «Білий Барс» (Біла Церква) Костянтин Єфименко повідомив, що новим тренером клубу буде Олександр Куликов, котрий очолював національну збірну. Зі столичного «Сокола» до «барсів» перейшли В’ячеслав Завальнюк (генеральний менеджер) та Костянтин Симчук (тренер воротарів). Костянтину Буценку, який працював тренером «Барса» з моменту заснування клубу (2008 р.), запропонували посаду другого тренера.