Футбол. Віце-президент харківського «Металіста» Костянтин Пивоваров прокоментував інформацію про можливе виключення команди з Ліги чемпіонів на офіційному сайті клубу:
— Не можу сказати, що новина, котра розлетілася українськими ЗМІ, мене сильно здивувала — останнім часом ми звикли до подібного тиску. Але цього разу масштаби неправди перейшли всі межі. Досі нікому не відоме в нашій країні французьке видання опублікувало статтю з власними домислами, відвертими вигадками і міркуваннями, а безліч українських сайтів підхопили це марення, ще й гіперболізували.
Ми відповідально заявляємо, що залишаємо за собою право подати в суд на французьке видання за наклеп і переконливо просимо українських журналістів не піддаватися на подібні провокації.
Повірте, ми перебуваємо в постійному й тісному контакті з УЄФА, і з боку цієї організації не було жодних заяв, ані натяків про можливі проблеми. Щодня ми спілкуємося із працівниками УЄФА різного рангу, нещодавно наші представники були на жеребкуванні Ліги чемпіонів у Ньйоні, і ніхто, підкреслюю, ніхто й словом не згадав про якийсь негатив. Навпаки, всі дуже позитивно і навіть захоплено відгукуються про нашу команду, прогрес, якого вона досягла, про наш прекрасний стадіон і рівень інфраструктури загалом. Триває серйозна робота напередодні дебюту «Металіста» у головному футбольному змаганні Європи. Команда готується до Ліги чемпіонів і не реагує на провокації.
Тому я ще раз наголошую, що розповсюджена у ЗМІ інформація про можливе виключення «Металіста» з єврокубків — свідомо помилкова й провокативна. І ми боротимемося з усіма, хто таку неправду поширює.