Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» закликає Президента України, Партію регіонів і опозиційні партії, громадських активістів, громадських лідерів об’єднатись довкола сприяння реалізації історичної можливості підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Про це заявив народний депутат, голова політради партії «Батьківщина» Арсеній Яценюк (на знімку).
Політик закликав усіх небайдужих людей, громадських активістів і членів різних партій створити свій «європейський календар» і наповнити його конкретними справами, перейшовши від слів до діла у справі європейської інтеграції.
Арсеній Яценюк нагадав, що практично всі українські політики публічно виступають за європейську інтеграцію. «Тому винятково важливо восени, розпочинаючи з 1 вересня, запровадити календар незворотності Асоціації, кожен день якого буде наповнений конкретними справами. Цей календар має стати найкращим доказом чесності у декларуванні Європейського вибору», — зазначив Арсеній Яценюк.
«Ми сподіваємось також, що власники найбільших українських телеканалів доведуть свою прихильність до європейських цінностей і не будуть блокувати промокампанію європейського вибору України», — заявив Арсеній Яценюк.
У свою чергу партія «Батьківщина», як повідомляє її прес-служба, запускає серію телевізійних промороликів.