Долю екс-голови Кам’янець-Подільської райдержадміністрації, депутата міської ради вирішуватиме Феміда. Відділом розслідування корупційних кримінальних правопорушень прокуратури Хмельницької області закінчено досудове розслідування за обвинуваченням його в правопорушеннях, передбачених ч. 3 ст. 365, ч. 3 ст. 27, ч. 1 ст. 366 КК України. До міськрайонного суду направлено обвинувальний акт, згідно з яким колишній посадовець завдав шкоди державі на 5,4 мільйона гривень.
«Колишній керівник району за попередньою змовою з виконуючим обов’язки начальника управління земельних ресурсів підробили розпорядження про передачу у власність 31 громадянину земельних ділянок за межами населених пунктів у прибережній смузі річки Дністер для ведення садівництва та особистого селянського господарства, — повідомляє прес-служба прокуратури. — Внаслідок цього в приватну власність незаконно передано понад 11 гектарів землі загальною вартістю 5,4 мільйона гривень».
Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. На вказані земельні ділянки накладено арешт із забороною їх відчуження.