Футбол. Президент ФІФА Йозеф Блаттер підтвердив, що підтримує ідею перенесення на зиму чемпіонату світу-2022, а також повідомив, що винесе це питання на засідання виконкому організації. Інформує офіційний сайт FІFA.
«Чемпіонат світу має стати святом для людей, тому не можна грати у футбол за такої спеки. Можна знизити температуру на стадіонах, але не в усій країні. Час ще є, і я порушу це питання на виконкомі», — пообіцяв пан Блаттер.
Наприкінці березня глава медичного департаменту ФІФА Мішель Д’Гооге висловився проти проведення в літні місяці чемпіонату світу з футболу, який прийматиме 2022 року Катар, через сильну спеку. Цю точку зору підтримав і Йозеф Блаттер. 
***
Контрольний матч. «Кайсеріспор» (Туреччина) — «Шахтар» (Україна, Донецьк). 1:2. Кайсері. Стадіон СК «Кадир Гас». 4 000 глядачів. 26 градусів. Голи: Моуче, 68 — Коста, 64, Майкон, 82.

«Шахтар»: Каніболоцький (Сарнавський, 80), Кобін (Кривцов, 72), Воловик, Чигринський, Ісмаїлі (Соболь, 60), Степаненко (Гюбшман, 35), Тейшейра (Танковський, 86), Коста (Гришин, 86), Фред (Гречишкін, 72), Тайсон (Болбат, 72), Феррейра (Майкон, 68).