Понад тисяча байкерів з восьми країн і десяти регіонів України прибули до Дніпропетровська для участі у міжнародному фестивалі «The Best Cіty». Перед відкриттям музичного шоу тисячна колона мотоциклістів проїхала десятьма вулицями міста —до заміського парку Новоселиця, де з 12 по 14 липня тривав сам фестиваль.

У складі колони — фанати залізних коней з Польщі, Молдови, Угорщини, Росії, США і країн Прибалтики. До них приєдналися «наїзники» з половини регіонів України.

— Люблю мотоцикли й поважаю дорогу, — сказав віце-прем’єр       О. Вілкул. — Це моє захоплення вже більше 25 років. Тільки разом із дружиною я проїхав понад 150 тисяч кілометрів. А загалом — більше 300 тисяч. І в більшості тих, хто сьогодні приїхав на фестиваль, стільки ж кілометрів за плечима. Україна — дуже красива країна. І ти відчуваєш це, коли їдеш за кермом мотоцикла.

Нагадаємо, що цього року гостей «The Best Cіty» розважали такі групи, як Scorpіons (Німеччина), Lacuna Coіl (Італія), Guano Apes (Німеччина), Hurts (Великобританія), «Мумій Троль», «Ленінград», «Сплін», «Бі-2», «Нічні снайпери», «ВВ», «ТНМК», а також багато інших.

На знімку: віце-прем’єр О. Вілкул (праворуч) розмовляє з президентом Московського клубу байкерів «Нічні вовки» О. Залдостановим. 

Фото надане прес-службою ОДА.