У Львові короткі липневі ночі перетворилися на яскраве дійство з численними екскурсіями, театралізованими дійствами, перформансами. Серед родзинок фестивалю «Ніч у Львові» — екскурсія кабінетом міського голови. У ньому зголосилося побувати 30 осіб, а супроводжував їх відомий львовознавець Ігор Лильо. Розташований кабінет у пам’ятці архітектури — львівській ратуші, саме тут протягом багатьох століть була резиденція львівських бургомістрів, чимало з них залишили свій слід. «Місто ніколи не може залишатися без влади. Тому коли денний голова лягає спати, на роботу заступає нічний», — розповів Ігор Лильо.
Так само незвичне звучання має в цей час орган, який перебуває в Домініканському костелі, — нині в його приміщеннях сусідять Музей історії релігії, греко-католицька церква та відбуваються органні концерти. А музей Соломії Крушельницької потішив своїх відвідувачів ретроспективним показом фільмів в «Музичному салоні».
«Ніч у Львові» відбувається четвертий рік поспіль, кожного року програма фестивалю додає нові дійства. Цьогоріч до неї приєдналися заходи в храмах міста. Зокрема в підземеллях Храму Преображення Господнього виступив театр тіней «Див» під акомпанемент камерного оркестру.