Вертоліт, який патрулював лісові масиви, борючись із підпалами, заледве не спричинив пожежу. МІ-2 заходив на проміжну посадку біля села Кардашинки Голопристанського району на Херсонщині. Коли до землі залишалося буквально кілька десятків метрів, гелікоптер втратив рівновагу, каменем упав на землю і спалахнув.
У крилатій машині перебували пілот, льотчик-спостерігач та десантник, усі вони вчасно залишили палаючий гвинтокрил. Десантник тілесних ушкоджень не отримав, пілот відбувся легкою травмою голови і від шпиталізації відмовився, а от льотчик-спостерігач з тяжкою травмою грудей нині лікується у Голопристанській центральній районній лікарні.
Начальник обласного управління лісового і мисливського господарства Віктор Тищенко повідомив кореспонденту «Голосу України», що падіння гелікоптера сталося за двісті метрів від рукотворних соснових насаджень, і була реальна загроза, що вогонь перекинеться на них. Сухий, наче тріска, сосняк врятували співробітники Кардашинського лісництва — звідти вислали спецмашину з екіпажем, який загасив полум’я і не дав йому прорватися до дерев. Утім МІ-2 вигорів дощенту і відновленню не підлягає.
Херсонська область.