Злива з градом буквально накрила Івано-Франківськ у четвер. Подекуди льодяні кульки були завбільшки з перепелине яйце та п’ятикопійчану монету.

Дощоприймальні решітки не могли впоратися з потоками води з оббитим листям та гілками, через що було підтоплено деякі вулиці міста. Градобоєм пошкоджено чимало дерев, що попадали у дворах та на дороги. Місцеві рятувальники оперативно спилювали, розрізали та прибирали їх там, де було зупинено дорожній рух та існувала загроза безпеці громадян.
Водяними потоками та поривами вітру пошкоджено близько 40% сільськогосподарських угідь на присадибних ділянках у селі Клузів Тисменицького району, 30 житлових будинків та ще три в селі Підлужжя. На території Коломийського району в селах Мала Кам’янка, Велика Кам’янка та П’ядики пошкоджено посіви сільськогосподарських культур на присадибних ділянках громадян та полях сільськогосподарських підприємств. У п’яти населених пунктах Калуського, Снятинського та Косівського районів місцеві енергетики відновлюють електропостачання.