Тепер уже екс-тренер ФК «Кривбас», один із найавторитетніших українських фахівців Олег Таран (на знімку), поділився з журналістами своїм баченням останнього етапу життя криворізького клубу:
— Напевно, ви розумієте, який неприємний осад на душі залишився від ставлення до команди, до мене, до моїх помічників і футболістів. За час роботи тренером я вже багато до чого звик. Тому мене нічим не здивуєш. Але ось такої байдужості до «Кривбасу» дотепер не можу зрозуміти. Коли ти близьким людям дивишся в очі, кажеш їм ті або інші важливі речі, а вони тебе в підсумку зраджують — то найстрашніше. Передати такі почуття словами неможливо.
Величезна образа і душевна рана — от, мабуть, як це можна висловити коротко. Шкодую, що все так швидко закінчилося. Повірте, створювати щось завжди дуже складно. І коли все валиться відразу, як це сталося із «Кривбасом», — це гірко усвідомлювати. Для мене ці події стали шоком, який я ніколи в житті раніше не переживав.
Підсумок ситуації, що склалася, виявився закономірним. Нам лише вдалося продовжити агонію «Кривбасу». Решта проблем стосується міської влади Кривого Рогу. Не може бути такого, щоб на технічні роботи з оснащення ліфта й будівництво VІР-ложі на стадіоні «Металург» гроші знайшлися, а на допомогу головній команді міста — ні! То нехай тепер ці люди піднімаються на ліфті в ту саму ложу і спостерігають із неї за матчами першості... навіть не знаю чого.
Коли тривали роботи, пов’язані з ліфтом і VІР-ложею, на клубній базі не було гарячої води, а гравців залишили без харчування. Крім того, було відключено електроенергію та газ. Невже не можна було хоча б чимось допомогти? 
Зате тепер зчинилася істерика: «Кривбас» зник!». Але скільки років бізнесмени можуть вкладати свої гроші (причому, досить серйозні) у команду? Невже хтось думав, що так буде вічно? Тому в усьому, що сталося з «Кривбасом», провина нинішньої влади міста...
Фото Євгена КРАВСА.