Оновленим розпочав новий сезон реабілітаційно-оздоровчий комплекс Рівненської АЕС, що на Білому озері у Володимирецькому районі.
— Ми вклали чимало сил і коштів, щоб зробити відпочинок ще комфортнішим, а дозвілля — змістовнішим, — каже начальник управління соціального розвитку Рівненської АЕС В’ячеслав Переходько. — Облаштували пішохідні доріжки, привели до ладу піщаний пляж, встановили два фонтанчики з питною водою, упорядкували альтанки. Не забули і про спортсменів, на яких цього сезону чекають удосконалені спортмайданчики: баскетбольний, два волейбольні, футбольне поле та інші спортивні споруди. До послуг відпочивальників — прокат човнів і катамаранів, платна стоянка для автомобілів, їдальня та медпункт, кілька продуктових магазинів.
Порівняно з минулим роком, ціни на путівки трохи зросли, однак залишаються помірними. Один день повноцінного відпочинку з проживанням і триразовим харчуванням для працівників РАЕС цього сезону коштує 84 грн., для їхніх дітей — 74 грн., а для членів сімей — 104 грн. Для решти охочих відпочинок у комплексі «Біле озеро» обійдеться трохи дорожче.
Щороку реабілітаційно-оздоровчий комплекс РАЕС «Біле озеро» приймає понад дві тисячі відпочивальників.
Рівненська область.
 
Ось так тішаться діти, купаючись у Білому озері.
Фото Іванни КОВБ.