Залишаються в лікарні 14 постраждалих у резонансному ДТП, що сталося в понеділок у Запоріжжі. Одна з жінок померла під час хірургічного втручання ще в день аварії. Троє перебувають у реанімації.
Подія сталася на так званій дамбі — ділянці проспекту Леніна між Старим і Новим містом, де аварії трапляються часто. Цього разу не пощастило пасажирам мікроавтобуса «Мерседес Спринтер», який рухався за 81-м маршрутом. Авто на повному ходу врізалося в зупинений навчальний тролейбус. У його салоні перебували стажер і водій, який саме збирався виставити знак аварійної зупинки...
Чому маршрутка не загальмувала, з’ясують правоохоронці. Усі потерпілі вже отримали матеріальну допомогу — її надала фірма перевізник «Альянс-авто». На місці ДТП побував перший заступник голови Запорізької облдержадміністрації Віктор Ємельяненко і міський голова Олександр Сін із заступниками. Представники місцевої влади відвідали також лікарню, де перебувають потерпілі.
Останнім часом автопригоди з пасажирським транспортом у місті трапляються щомісяця — 18 травня перекинулася маршрутка в Заводському районі, цього ж дня в червні зіткнулися два автобуси в Орджонікідзевському. Після липневої ДТП загалом за медичною допомогою звернулися 22 особи.