Коштом комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» відремонтовано 16 електродвигунів для тролейбусів, що курсують вулицями Сєверодонецька на Луганщині.
Вчора їх відправили з депо, де тривав ремонт, до місця призначення. «До нас звернулася міська влада Сєверодонецька з проханням допомогти у вирішенні наболілої проблеми, — каже директор КП «Вінницька транспортна компанія» депутат облради Микола Форманюк. — У колективі вирішили виконати ремонтні роботи власним коштом. Це наша підтримка сєверодонецьких тролейбусників у непрості для них часи. Фахівці і робітники поставилися до виконання завдання з особливою відповідальністю. Готові також поділитися досвідом створення ремонтної бази».
У Вінниці четвертий рік поспіль реалізують програму капітального відновлення електротранспорту. Протягом цього часу модернізовано понад сто тролейбусів та більше двадцяти трамваїв. Капітальний ремонт одного електротранспортного засобу коштує приблизно двісті тисяч гривень. Крім того, протягом 2013—2014 років придбано 30 одиниць нових тролейбусів та 46 автобусів для міських перевезень пасажирів. Весь трамвайний парк оновлено за рахунок придбання трамваїв швейцарського виробництва. Майже 80 відсотків пасажирів у місті перевозять електротранспортом.
Вінниця.