Фракція Партії регіонів задоволена підсумками роботи Верховної Ради, оскільки 4 липня народні депутати зуміли прийняти цілу низку дуже важливих для розвитку економіки законодавчих актів. Про це заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов (на знімку).

«У передостанній сесійний день ми працювали допізна і прийняли цілу низку дуже важливих законодавчих актів, які дозволять трохи по-слабити проблеми, що існують в економіці», — відзначив він. Політик також додав, що парламентарії лише не встигли розглянути законопроекти, пов’язані з розвитком суднобудівної галузі. «Інший пакет документів, що стояв на порядку денному, ми проголосували», — додав О. Єфремов.

Водночас голова фракції Партії регіонів висловив надію, що в остаточному підсумку парламент поліпшить свою роботу й наступна сесія буде ефективнішою за поточну. «Звичайно, хотілося б, щоб робота була плановою, щоб не накопичувалися законопроекти, не блокувалася трибуна, щоб депутати могли слухати й, головне, — чути один одного. Бо в нас у залі є частина депутатів, які, не маючи жодного досвіду роботи, ніяк не можуть увійти в курс проблем, які розглядаються безпосередньо в парламенті. Але ми розцінюємо це, як віковий період», — підкреслив політик. Загалом, за його словами, фракція Партії регіонів уважає: «Парламент закінчив свою роботу на позитивній ноті».

Відповідаючи на запитання про те, що не вдалося зробити за поточну сесію, він, зокрема, за-значив: «Не вдалося зробити дуже багато чого, наприклад, опозиція не виконала свої обіцянки з особистого голосування. Коли ми домовлялися, ми одержали обіцянку від Яценюка, Кличка й Тягнибока, що їхні фракції підтримуватимуть законопроекти, які дійсно важливі для держави. Але на сьогодні будь-який законопроект від уряду або більшості опозиціонери попросту блокують. При цьому вони не пропонують нічого конструктивного. Тому головне, що не вдалося, це досягти консенсусу, який повинен бути досягнутий у будь-якому цивілізованому парламенті», — підсумував О. Єфремов.