У п’ятницю Верховна Рада працюватиме за графіком, який був затверджений на погоджувальній раді. Про це під час брифінгу сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Завтра у нас згідно з Регламентом «година уряду», і ми працюватимемо за графіком, який затверджений та узгоджений на погоджувальній раді у понеділок», — підкреслив він.
Також народний обранець наголосив, що виступ Президента в парламенті не передбачався і не передбачається. «Ми просили Президента, якщо виникне така необхідність, щоб при відкритті сесії у вересні він прийшов і виступив у парламенті. Президент позитивно відповів на це питання, сказавши: якщо парламент вважатиме за потрібне, я в будь-який момент прийду і виступлю у Верховній Раді», — сказав О. Єфремов.
Парламентарій також заявив, що фракція Партії регіонів підтримає законопроект про вибори у семи одномандатних округах. «Ми підтримаємо законопроект, підготовлений Кабінетом Міністрів. У цьому законопроекті дату виборів призначає ЦВК, і йдеться там про сім округів, а не про п’ять», — зазначив він.
Крім того, народний депутат висловив упевненість, що призначення Олександра Копиленка членом ЦВК було абсолютно законним та що порушень норм Регламенту не було. «Опозиція апелює, що подасть до суду і оскаржить це рішення, але ж вона не надає жодних юридичних доказів. Я бажаю їм успіху, але навряд чи це дасть позитивний результат», — сказав О. Єфремов.
Також він заперечив можливість підкупу народного депутата Василя Кравчука, виключеного з фракції «Батьківщина» за підтримку законопроекту про векселі, як і тиск на нього з боку більшості. «Я добре його знаю ще з минулого скликання. Ми разом працювали в Регламентному комітеті. В. Кравчук ідейно переконаний депутат. Тому те, що відбувається, я вважаю цинізмом. Наскільки відомо, він голова Хмельницької партійної організації «Батьківщина», — розповів О. Єфремов.
На його думку, за цим стоїть просто бажання замінити В. Кравчука на нового керівника від іншої політичної сили. Але всі заяви про те, що його перекупили, це цинічні заяви і неправда.